flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Васильківський районний суд Дніпропетровської області

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ СУДОВИХ ПРОВАДЖЕНЬ!

28 травня 2021, 09:30

     Новопсковський районний суд Луганської області повідомляє, що у період з 20 травня 2021 року до 10 липня 2021 року  проводиться онлайн опитування учасників судових проваджень щодо задоволеності якістю функціонування судів.

          Опитування проводиться в режимі онлайн за посиланням https://docs.google.com/forms/d/13x8pNSAiUw01RerROpedc0zWq7s11kOcAzTJL0BhPgE/edit

          Інформація, яка збирається, є цілком анонімною. Отримані відповіді будуть використані в узагальненому вигляді.

    Також є можливість пройти опитування у телефонному режимі за номером +380669944960.

 

 

Довідково:

         Громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу» реалізує проект «Проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) в судах Донецької та Луганської областей» за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

Метою проекту є підвищення ефективності, продуктивності та якості роботи судів Донецької та Луганської областей через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) та аналіз виконання рекомендацій експертів.

Опитування буде проводитись відповідно до Системи оцінювання роботи суду.

Методологія карток громадянського звітування являє собою ефективний засіб оцінювання, який надає узагальнений відгук щодо якості збоку саме користувачів судових послуг, тобто тих, хто має безпосередній досвід перебування у будівлі суду. За таких умов, методологія карток громадянського звітування є дієвим механізмом оцінки існуючого стану речей, налагодження системи повідомлення про таку оцінку, і як результат, реагування та позитивні зміни, покликані як підвищити ефективність, прозорість, підзвітність судової системи, так і підняти авторитет судової влади. Крім того, особливістю цієї методології є залучення надавачів послуг до процесу дослідження на всіх його етапах, що сприяє подальшій ефективній роботі по вдосконаленню послуг.

  

 

    Додаткова інформація за тел.: +380669944960, контактна особа - Юлія Берлінер.